19 Ağustos 2019 Pazartesi

Temperli Lamine Cam Nedir


Cam standartlarında yüksek seviye performans sağlayan cam modeli olarak karşımıza çıkan temperli lamine cam ürünler normal cama oranla 5 kat daha dayanıklı ve sağlam ürünlerdir. Özel bir işleminden geçirilen temperli cam uygulamaları kaliteli tekniklerle üretilir. Dayanıklı ve uzun ömürlü olması bakımından çok tercih edilen cam çeşidine sahiptir. Birçok alanda ve sektörde kusursuz bir model olarak görev yapmaktadır. Camda güvenlik denilince ilk akla gelen bir cam şeklidir. Darbelere karşı üstün bir düzeyde üretilmiştir. Temperli lamine cam ürünler tüm hava koşullarına uygun olarak tasarlanmış modellerdir. Sorunsuz ve güvenilir bir hizmet ayrıcalığını yaşatan temperli cam ürünleri istenilen tüm alanlara uygun ölçü ve boyutlarda üretim şekli bulunur.

Temperli Lamine Cam Özellikleri Nelerdir?

Temperli lamine cam ürünler normal cam modellerinde daha dayanıklı ve güvenlikli bir ürün olarak tanımlanır. Sunmuş olduğu özelliklerin başında darbeye ve olumsuz tüm koşullara rağmen dayanıklı ve kırılmaz yapıda üretilir. Isıya ve soğuğa karşı dirençli üretilen temperli lamine cam modelleri renkli ve şeffaf yapıda tercih ediliyor. İstenilen renk ve ölçülerde üretilerek kullanıcıya konforlu bir yaşam sağlıyor. Rahatlığı ve güvenli ortamı üst seviyeye taşıyan cam modelleri kullanım alanları günümüzde oldukça yaygındır. Özellikle artan soygun ve hırsızlık olaylarına ilişkin en doğru çözüm temperli lamine cam modelleri olacaktır. İhtiyacınıza yönelik tasarlanan cam ürünleri kat kat dinamik bir görüntüye sahiptir. Şık ve estetik bir görünüm kazandıran temperli lamine cam ürünler normal camdan daha sağlam olduğu için birçok alanda kullanıma uygun ürünlerdir.

Temperli Lamine Cam Kullanım Alanları

Yüksek güvenlik seviyesinde üretilen prestijli temperli lamine cam ürünlerin kullanım alanları çok geniş yelpazeye sahiptir. Özelikle devlet kurumları tarafından güvenlik nedeniyle yoğun ilgi ile tercih ediliyor. Otomotiv sektöründe, dış cephe uygulaması, mobilya sektöründe, ses bariyerleri, alışveriş merkezleri, eğlence mekânları, evler, villa, restaurantlar, okul, hastane, hava limanları, özel askeri alanlar gibi birçok alanda ses ve güvenlik nedeniyle tercih edilen ve talep gören başarılı bir uygulama cam modelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder