18 Aralık 2019 Çarşamba

Pencere Sistemleri


pencere özelikleri nelerdir



Kapı ve pencere sistemleri sahip oldukları birbirinden değişik modeller ile alaka görür. Birbirinden değişik modellere sahip pencereler kullanım hürlüğü ile de oldukça rahat bir kullanım imkânı sunar. Bütün açılır pencereler zamanla yerini çift sistemle açılır hale gelmiş ve yerini direnebilir pencere modellerine vazgeçmiştir. Katlanır pencere sistemleri rahat kullanımları ve çağdaş görünümleri ile alaka sürükler. Uygulandığı alanlarda değişik bir hava veren sabreder pencereler geniş alanda uygulanabilmesi ile de seçim edilir.

Katlanır Pencerelerin Özellikleri

·  Katlanır pencere modelleri alanlara serbestlik ve rahatlık sağlar. İç mekânlarda aydınlık katan tasarımlar basit açılır v e kapanır özelliklere sahiptir.
Değişik miktarlarda planlanabilen sabreder pencereler her türlü darbeye karşı korunaklıdır ve uzun yarıyıl kullanım imkânı sunar.
PVC sistem ile zenginleştirilen pencereler her alanda güvenle seçim edilebilir.
 Katlanır pencerelerin sahip oldukları raylar pencerelerin rahat hareket ettirilebilmesini sağlar.
İzolasyon malzemesi ile kuvvetlendirilen pencere aralıkları yaz ve kış koşullarında tehlikesiz bir kullanım imkânı sunar.

Akordion Sisteme Sahip Katlanabilir Pencereler

Katlanır pencereler görünüm olarak oldukça çağdaştır ve basit kullanım sağlar. Pervazlardan reelleşen açma harekâtı akordion sistemine sahiptir. Bu sayede açılan pencereler gayet kumpaslı ve sistematik bir görünüme sahip olur. İrtibat yerlerinde bulunan özel dönen mekanizmalar pencerenin açma ve kapatma sırasında oldukça rahat hareket imkânı sunar. Katlanabilir pencereler 20mm, 24 mm ya da 32 mm sırça sistemine sahiptir ve seçime göre sırçalar 2 ya da 3 kat olarak da planlanabilmektedir.

Katlanır Pencere Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Katlanır pencere sistemleri uygun alanın olduğu her civarda güvenle kullanılabilir. Genel anlamda 6 metreyi bulan pencere sarihliğinin olduğu bölgelerde kullanıma oldukça uygundur. Açılır pencerelerin eni 90 santimetre olacak biçimde ayarlanır ve parçalar ile birleştirilir.  Pencere kanatları seçime göre tek açılım yada çift açılım özelliklerine sahiptir. İstek güzergahında açma ve kapatma istikametine karar verilir ve montaj buna göre yapılır. İzolasyon sistemine sahip pencereler ısı ve hava iletkenliği mevzusunda üstün performans sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder