4 Aralık 2019 Çarşamba

Isıcam Sinerji



Isıcam Sinerji var olan ısı hakimiyet özelliği ile çift sırçalara göre ısı kaybını %50 eksiltmektedir. Bu sayede ısınmak kısmetine tüketilen enerji eksilerek yakıt giderlerinden tasarruf edilmektedir. Evet, ısıcam sinerji çift katlı sırçalara göre daha maliyetlidir fakat vasati 3 sene içerisinde yapılan gider geri kazanılmaktadır. Zira olağanüstü derecede enerji tasarrufu sağlar.

Isıcam sinerji bütün olarak öğrenilen ısıcam birimlerinin 2. ve 3. yüzeyine Low-e ısı hakimiyet kaplaması yapılması ile oluşur. Özellikle kış mevsimi için planlanmış olan ısıcam sinerji birimlerinde oluşan soğuk havaya rağmen güneş ışınlarından maksimum seviyede yararlanarak içeriyi olduğundan daha sıcak meblağ.

Isıcam Sinerji Özellikleri
Isıcam sinerji kaplamasız ısıcama göre ısı kaybını %40 önlemektedir. Bunun hakikat etmeni ise pencere kenarında oluşan soğuğun önüne geçerek odanın soğumasını önlemiş olur. Aynı zamanda üstün özelliği sayesinde iç tarafa bakan sırçaların buğulanmasını da önler. Bir nevi ısı izolasyon misyonu görür başka bir deyişle binanın içinden dışarı çıkan sıcağı keser ve ısının binaya girişini çoğaldırır.

Kapsadığı özellikler sayesinde ses izolasyonunu da reelleştirmiş olur. Bu sayede içeri girecek ve dışarı çıkacak olan sesin önüne geçer ve etrafa rahatsızlık vermez. Şayet bir binaya sırça taktırılacaksa kesinlikle ısıcam sinerji seçim edilmelidir. Böylece her ay fazla fazla yakıt parası ödemek yok ve konforun tadını çıkarmak olası. Aşırıdan maliyet ile seneler boyu tasarruf yapmak ısıcam sinerji ile olası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder